جلسه آموزشی متصدیان اصناف پزنده در رابطه با ارتباط سرطان و فست فودها در لنده برگزار شد.
جلسه آموزشی متصدیان اصناف پزنده در رابطه با ارتباط سرطان و فست فودها در لنده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ مهندس نورمحمد نعمتی مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: از آنجایی که مواد غدایی ناسالم و فست فودها ارتباط مستقیمی با بیماری سرطان بویژه سرطان های گوارشی و سرطان سینه دارد این جلسه توجیهی برگزار شد.
وی افزود: از آنجا که در مواد غذایی مختلف از جمله سوسیس و کالباس از موادی همچون نیتریت سدیم و نیترات سدیم به عنوان مواد نگهدارنده استفاده می شود که خاصیت ضد میکروبی دارد و باعث دوام این نوع مواد غذایی می شود، این مواد نیتریتی در بدن انسان و دستگاه گوارش تبدیل به مواد سرطان زا می شود.
وی با بیان اینکه بر اساس آمار مصرف فستفود در کشور و استان ما از فراوانی بالایی برخوردار است گفت: روغنهایی که در طبخ این مواد استفاده میشود، نهتنها بیکیفیت است، بلکه برای سرخکردن بار اول هم مناسب نیست، اما در فستفودفروشیها بارها و بارها از این روغن نامناسب استفاده میکنند، طوری که این روغن بهشدت سرطانزا میشود.
مهندس نعمتی اظهار داشت: بررسی مواد موجود در فستفودها باید گفت که چربی موجود در این موادغذایی زائد چاقکننده است. همچنین وجود نمک فراوان در فستفودها باعث افزایش فشار خون، تنگی عروق و کبد چرب میشود. بنابراین مصرف این نوع موادغذایی مفید نیست و از لحاظ بهداشتی هم مصرفکننده را با مشکلات متعدد مواجه میکند.